The University of San Francisco: Koret Health And Recreation Center
Battling Rope
koret_spin_560
PT w trx

Group Exercise Schedule

Monday 
Tuesday 
Wednesday 
Thursday 
Friday 
Saturday 
Sunday

CLASS DESCRIPTIONS

Monday 

7:15am Body Sculpting w/Brian  
7:30am Aqua Fit (Shallow) w/Annette Pool
9am Hatha Yoga w/David-90 min. C.R.
10:45am Beginner Yoga w/Rosemary C.R.
11:30am Aqua Fit (Shallow) w/Annette Pool
12pm Beginner Hula w/Carolyn  
12pm Yoga for USF Faculty & Staff w/Rosemary  C.R.
12:15pm       Warrior F.I.T w/Melissa
(Fitness Interval Training)-45 min. 
Box
5:15pm Yoga Flow w/David- 75 min. C.R.
5:15pm Body Sculpting w/Melissa - 45 min. Swig #3
5:15pm Zumba w/Lexi  
6:30pm Cardio Kick w/Deirdre  
7:30pm Spin w/Melissa  

 Tuesday

7am TRX w/Melissa - 45 min.
 Register NOW

Swig#3

10:45am Spin w/Melissa - 45 min.  
11:30am      Aqua Fit (Deep) w/Annette Pool
11:35am Abs & Glutes w/Melissa - 30 min  
12:15pm Warrior F.I.T. (Fitness Interval Training)-45 min. Boxing
12:15pm Pilates Mat w/Rosemary (Limit 25)  
12:15pm TRX w/Brian - 45 min.
 Register NOW
Swig#3
3pm TRX w/Tenae - 45 min.
 Register NOW
Swig#3
4pm Intro to Rip Training w/Tenae  
5:15pm TRX w/Brian - 45 min.
 Register NOW
Swig#3
5:15pm Spin w/Melissa - 45 min.  
6pm Abs & Glutes w/Melissa - 30 min.  
7pm    Hatha Yoga w/Patricia   

Wednesday

7:30am Aqua Fit (Shallow) w/Annette Pool
9am Hatha Yoga w/Tenae - 90 min C.R.
10:45am Beginner Yoga w/Tenae C.R.
11:30am Aqua Fit (Shallow) w/Annette Pool
12pm Yoga for USF Faculty & Staff
w/Tenae
C.R.
12:15pm Body Sculpting w/Brian-45 min.  
12:15pm      Warrior Fit w/Erik
(Fitness Interval Training)-45 min.
Box
5:15pm Yoga Flow w/David - 75 min. C.R.
5:15pm Body Sculpt w/Deirdre-45 min.  
6:15pm Spin w/Lexi -45 min  
6:45pm

INTRO to TRX w/Deirdre
Register NOW

Swig #3
7:30pm TRX w/Deirdre
Register NOW
Swig #3

Thursday 

7am TRX w/Erik
Register NOW
Swig#3
7:30am Morning Yoga w/Rosemary  C.R.
10:30am TRX w/Brian
Register NOW
Swig #3
10:45am Spin w/Rosemary -45 min.   
11:30am Aqua Fit (Deep) w/Annette Pool
11:35am  Abs & Glutes w/Rosemary -30 min.  
12:15pm Warrior Fit w/Melissa
(Fitness Interval Training)-45 min.
Box
12:15pm Pilates Mat w/Rosemary (Limit 25)  
3pm TRX w/Tenae - 45 min.
 Register NOW
Swig#3
4pm Intro to Rip Training w/Tenae  
5:15pm TRX w/Brian-45 min.
Register NOW
Swig #3
5:15pm Spin w/Melissa- 45 min.  
6pm Abs & Glutes w/Melissa - 30 min  

 

Friday 
6:45am Body Sculpting w/Rosemary  
7:30am Aqua Fit (Shallow) w/Annette Pool
9am Hatha Yoga w/Rosemary - 90 min  
10:45am Beginner Yoga w/Adrian  
11:30am Aqua Fit (Shallow) w/Annette Pool
12:15pm       Warrior Fit w/Melissa
(Fitness Interval Training)-45 min.
Box
12:30pm Zumba Express w/Lexi - 45 min. NEW TIME!

 Saturday 

8:15am Spin 

  Sunday

9:15am Spin w/Carrie  
10:30am Zumba w/Lexi  
6:45pm Serenity Yoga w/Deborah C.R.

CLASS LOCATIONS
*Unless otherwise noted, all classes take place in the Aerobics Studio (Basement Level) and are 1 hour in duration.
C.R. = Combatives Room (Basement Hallway), last room on LEFT
Boxing = Boxing Room (Basement Hallway), last room on RIGHT
Pool = Pool (Level 1), enter through locker rooms
Swig #3 = Swig Court #3 (Level 1), far court on RIGHT
Sun Deck = Sun Deck/Upper Cardio (Level M1), far end by large TV